"Éltünk, nem éltünk, kinek fontos igazán?... Bölcsek leszünk, mint a bor, melyet ittunk.."     Márai Sándor
                         germanflag       britflag

sitelogo end

tringa panorama

Általános szerződési feltételek

tringalogo black trans

Kérjük, mielőtt rendelését leadná on-line áruházunkban, figyelmesen olvassa el az általános szerződési feltételeket, és csak akkor vegye igénybe a szolgáltatást, ha elfogadja az abban leírtakat!

A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével, valamint annak a Tringa Kft. által e-mailben történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.5.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

Szállítói adatok:

Tringa Kft. 7100 Szekszárd, Alkotmány u. 15

Adószám: 12782031-2-17

Cégjegyzékszám: 17-09-004389

Telefon: +36 30 959 9861

Megvásárolható termékek:

A Tringa Borpince termékei, melyek megrendelhetők és megvásárolhatók a webshopon keresztül, email-en, telefonon, vagy előre egyeztetett időpontban személyesen is. Technikai okok miatt a webshopban a minimálisan rendelhető mennyiség 6 palack! Ez a kosár összesített tartalmára értendő, az egyes termékekből palackonként is választhat. Alkoholtartalmú termékeinket csak 18 év feletti megrendelő személy esetén tudjuk kiszállítani! Áraink magyar forintban értendők, és tartalmazzák a 27% ÁFA-t. A termékek ára a kiszállítás költségét nem tartalmazza.

A rendelés menete:

Válassza ki a vásárolni kívánt termék darabszámát, és helyezze a kosarába. Újabb termék kiválasztásához kattintson „A vásárlás folytatása” gombra. Az egyes termékek darabszámait a „Mennyiség” korrigálásával és „Csere” gombra kattintással tudja módosítani. A „Megrendelés” gombbal véglegesítheti kosara tartalmát. Ezt követően kérjük, válassza ki az Önnek megfelelő átvételi módot, jóváhagyás után pedig adja meg adatait az űrlapnak megfelelően, és fogadja el az ÁSZF-et, mellyel igazolja, hogy megismerte és elfogadja a rendelés feltételeit. Megrendeléséről visszaigazolást küldünk az Ön által megadott e-mail címre. Szerződésünk ráutaló magatartással, az általunk küldött visszaigazolással, magyar nyelven, jelen feltételek mellett jön létre. Amennyiben rendelését módosítani kívánja, szándékát a +36 30 959 9861 telefonszámon vagy a tringa [ kukac ] tringaborpince.hu e-mail címen tudja jelezni.

Fizetési feltételek:

A fizetési módot a megrendeléskor választhatja meg. A megrendelt tételeket házhozszállításkor készpénzben utánvéttel, vagy előre, banki utalással egyenlítheti ki, ez esetben az utalás beérkezését követően tudunk szállítani.

Szállítási információk:

A termékek átvételi módját a rendelés leadásakor tudja kiválasztani. A webáruházon keresztül csak Magyarországon belüli teljesítési helyre adható le rendelés. Külföldi teljesítési helyre irányuló rendelési szándékát kérjük, hogy a +36 30 959 9861 telefonszámon, vagy a tringa [ kukac ] tringaborpince.hu e-mail címen jelezze.

Személyes átvételre van lehetősége Szekszárdon, valamint Budapesten és Szegeden előre egyeztetett helyszín és időpont szerint, ez esetben a kiszállítás díjtalan. Egyéb teljesítési helyekre futárszolgálat partnercégünk végzi a kiszállítást. A megrendelt termékek kiszállítása 40 000 Ft feletti rendelés esetén díjmentes, 40 000 Ft alatti rendelés esetén 3800 Ft. A megrendelt áru a rendelésben megadott kiszállítási címre kerül kiszállításra. Amennyiben a megjelölt címen csak meghatározott napszakban tudja a megrendelt árut átvenni, kérjük, hogy ezt a rendelés leadásakor szíveskedjen jelezni. Az árut a megrendelés leadásától számított legkésőbb öt munkanapon belül szállítjuk ki. Amennyiben az árut azért nem tudjuk kézbesíteni, mert a megadott címen/időpontban nem találjuk meg, telefon és/vagy e-mail útján felvesszük Önnel a kapcsolatot új kézbesítési időpont egyeztetése céljából. Amennyiben bármilyen okból nem tudjuk az árut az Ön által megjelölt időpontban kiszállítani, akkor telefon és/vagy e-mail útján haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot új kézbesítési időpont egyeztetése céljából. Az áru kézbesítését legfeljebb két alkalommal kíséreljük meg.

A megrendelő elállási joga:

Az áru kiszállítására az áru minőségének fenntartását biztosító feltételek mellett kerül sor. Ha Ön a hibás szállítás vagy az áru szállításkori sérülése miatt eláll a megrendeléstől, akkor a már megfizetett áru ellenértékét visszafizetjük. Az áru átvételét követően a szállítással kapcsolatos reklamációkat nem áll módunkban elfogadni, ezért kérjük, hogy a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot! Megrendelésével és a szállítással kapcsolatos észrevételeit szívesen várjuk a tringa [ kukac ] tringaborpince.hu e-mail címre. A megrendelő a megrendelt áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, kivéve, ha a megrendelt és kiszállított áru természete a visszaszolgáltatást nem teszi lehetővé. Ebben az esetben cégünk köteles a sérülésmentesen, hiánytalanul, bontatlan csomagolásban visszaszolgáltatott áru(k) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült visszaszállítási költségeket a megrendelő köteles viselni. A megrendelő köteles továbbá az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítésére.

Adatvédelem:

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a Tringa Kft. rendelési űrlapján keresztül leadott megrendeléseik vagy egyéb technikai eszköz útján megadott személyes adatok cégünk nyilvántartásába kerülnek, ezeket bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. Kivételt képeznek ez alól a kézbesítés idejére futárszolgálatnak kiadott vásárlói adatok.


Visszatérek a borkínálathoz!