"Éltünk, nem éltünk, kinek fontos igazán?... Bölcsek leszünk, mint a bor, melyet ittunk.."     Márai Sándor
                         germanflag       britflag

sitelogo end

tringa panorama

Kedves Borbarát!

galantal
Szeretettel köszön- töm Önt pincé- szetünk webolda- lán! Bízom benne, hogy sok hasznos információra lel honlapunkon, és hogy hamarosan Önt is a Tringa-kedvelők népes  táborában köszönthetjük!

Üdvözlettel: Gál Antal

A Tringa Borpincéről

Ismerje meg pincészetünket jobban! Kellemes böngészést kívánunk weboldalunkon!

Tekintse meg borkínálatunkat!

Valamennyi borunkat megtalálja részletesen bemutatva ide kattintva!

Programlehetőségek

Kapcsolódjon ki nálunk változatos gasztronómiai és kulináris rendezvényeinken. Baráti társaságok, cégek számára pincelátogatással és programszervezési lehetőséggel állunk rendelkezésre.

Általános szerződési feltételek

tringalogo black trans

Kérjük, mielőtt rendelését leadná on-line áruházunkban, figyelmesen olvassa el az általános szerződési feltételeket, és csak akkor vegye igénybe a szolgáltatást, ha elfogadja az abban leírtakat!

A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével, valamint annak a Tringa Kft. által e-mailben történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.5.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

Szállítói adatok:

Tringa Kft. 7100 Szekszárd, Alkotmány u. 15

Adószám: 12782031-2-17

Cégjegyzékszám: 17-09-004389

Telefon: +36 30 959 9861

Megvásárolható termékek:

A Tringa Borpince termékei, melyek megrendelhetők és megvásárolhatók a webshopon keresztül, email-en, telefonon, vagy előre egyeztetett időpontban személyesen is. Technikai okok miatt a webshopban a minimálisan rendelhető mennyiség 6 palack! Ez a kosár összesített tartalmára értendő, az egyes termékekből palackonként is választhat. Alkoholtartalmú termékeinket csak 18 év feletti megrendelő személy esetén tudjuk kiszállítani! Áraink magyar forintban értendők, és tartalmazzák a 27% ÁFA-t. A termékek ára a kiszállítás költségét nem tartalmazza.

A rendelés menete:

Válassza ki a vásárolni kívánt termék darabszámát, és helyezze a kosarába. Újabb termék kiválasztásához kattintson „A vásárlás folytatása” gombra. Az egyes termékek darabszámait a „Mennyiség” korrigálásával és „Csere” gombra kattintással tudja módosítani. A „Megrendelés” gombbal véglegesítheti kosara tartalmát. Ezt követően kérjük, válassza ki az Önnek megfelelő átvételi módot, jóváhagyás után pedig adja meg adatait az űrlapnak megfelelően, és fogadja el az ÁSZF-et, mellyel igazolja, hogy megismerte és elfogadja a rendelés feltételeit. Megrendeléséről visszaigazolást küldünk az Ön által megadott e-mail címre. Szerződésünk ráutaló magatartással, az általunk küldött visszaigazolással, magyar nyelven, jelen feltételek mellett jön létre. Amennyiben rendelését módosítani kívánja, szándékát a +36 30 959 9861 telefonszámon vagy a tringa [ kukac ] tringaborpince.hu e-mail címen tudja jelezni.

Fizetési feltételek:

A fizetési módot a megrendeléskor választhatja meg. A megrendelt tételeket házhozszállításkor készpénzben utánvéttel, vagy előre, banki utalással egyenlítheti ki, ez esetben az utalás beérkezését követően tudunk szállítani.

Szállítási információk:

A termékek átvételi módját a rendelés leadásakor tudja kiválasztani. A webáruházon keresztül csak Magyarországon belüli teljesítési helyre adható le rendelés. Külföldi teljesítési helyre irányuló rendelési szándékát kérjük, hogy a +36 30 959 9861 telefonszámon, vagy a tringa [ kukac ] tringaborpince.hu e-mail címen jelezze.

Személyes átvételre van lehetősége Szekszárdon, valamint Budapesten és Szegeden előre egyeztetett helyszín és időpont szerint, ez esetben a kiszállítás díjtalan. Egyéb teljesítési helyekre futárszolgálat partnercégünk végzi a kiszállítást. A megrendelt termékek kiszállítása 40 000 Ft feletti rendelés esetén díjmentes, 40 000 Ft alatti rendelés esetén 3800 Ft. A megrendelt áru a rendelésben megadott kiszállítási címre kerül kiszállításra. Amennyiben a megjelölt címen csak meghatározott napszakban tudja a megrendelt árut átvenni, kérjük, hogy ezt a rendelés leadásakor szíveskedjen jelezni. Az árut a megrendelés leadásától számított legkésőbb öt munkanapon belül szállítjuk ki. Amennyiben az árut azért nem tudjuk kézbesíteni, mert a megadott címen/időpontban nem találjuk meg, telefon és/vagy e-mail útján felvesszük Önnel a kapcsolatot új kézbesítési időpont egyeztetése céljából. Amennyiben bármilyen okból nem tudjuk az árut az Ön által megjelölt időpontban kiszállítani, akkor telefon és/vagy e-mail útján haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot új kézbesítési időpont egyeztetése céljából. Az áru kézbesítését legfeljebb két alkalommal kíséreljük meg.

A megrendelő elállási joga:

Az áru kiszállítására az áru minőségének fenntartását biztosító feltételek mellett kerül sor. Ha Ön a hibás szállítás vagy az áru szállításkori sérülése miatt eláll a megrendeléstől, akkor a már megfizetett áru ellenértékét visszafizetjük. Az áru átvételét követően a szállítással kapcsolatos reklamációkat nem áll módunkban elfogadni, ezért kérjük, hogy a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot! Megrendelésével és a szállítással kapcsolatos észrevételeit szívesen várjuk a tringa [ kukac ] tringaborpince.hu e-mail címre. A megrendelő a megrendelt áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, kivéve, ha a megrendelt és kiszállított áru természete a visszaszolgáltatást nem teszi lehetővé. Ebben az esetben cégünk köteles a sérülésmentesen, hiánytalanul, bontatlan csomagolásban visszaszolgáltatott áru(k) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült visszaszállítási költségeket a megrendelő köteles viselni. A megrendelő köteles továbbá az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítésére.

Adatvédelem:

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a Tringa Kft. rendelési űrlapján keresztül leadott megrendeléseik vagy egyéb technikai eszköz útján megadott személyes adatok cégünk nyilvántartásába kerülnek, ezeket bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. Kivételt képeznek ez alól a kézbesítés idejére futárszolgálatnak kiadott vásárlói adatok.


Visszatérek a borkínálathoz!

Boraink

Kerékhegy Cabernet Franc 2019 Kerékhegy Cabernet Franc 2019 A csúcsbor! Dűlőszelektált Cabernet Franc 2019 a Kerékhegyről.
Syrah Prémium 2021 Syrah Prémium 2021 Limitált Porkoláb-völgy Syrah Prémium 2021-ből
Mirabell 2023 Mirabell 2023 Friss és üde Cserszegi fűszeres fehérborunk
Sargasso 2023 Sargasso 2023 Olaszrizlingből készült zamatos fehérborunk.
Kékfrankos Rosé 2023 Kékfrankos Rosé 2023 Érett Kékfrankos szőlőből, reduktív eljárással készült, gyümölcsös rozéborunk
Blauburger 2019 Blauburger 2019 Kis tételszámban készülő, egyedi, gyümlcsös vörösborunk!
Barocco 2018 Barocco 2018 Blauburger, Merlot és Kékfankos házasítású gyümölcsös, primőr vörösbor.
Kékfrankos 2017 Kékfrankos 2017 Hosszan érlelt, elegáns, fűszeres Kékfrankosunk
Diablo 2016 Diablo 2016 Legkedveltebb házasításunk; gyümölcsös, tüzes, SZEKSZÁRDI!
Inferno Kékfrankos 2018 Inferno Kékfrankos 2018 Kerékhegyi dűlőszelektált Kékfrankos 2018-ból
Mirage 2019 Mirage 2019 Klasszikus bordói házasításunk Merlot, Cabernet Sauvignon és Cabernet Franc házasításából készült.
Phaeton 2017 Phaeton 2017 Merlot és Cabernet Sauvignon házasításunk 2017-es évjárata

Kövesse friss híreinket!

face      rss5      instagram

Online borrendelés

rendelesiconIdekattintva online is megrendelheti borainkat! (ÁSZF)

online rendeles gomb